Voorzieningen voor beurzen, evenementen en braderieŽn

Douma Installatie kan voor u de gehele elektra infrastructuur verzorgen voor uw beurs of evenement.

Werkend vanuit vaste voorzieningen (van energiebedrijf of locatie) of tijdelijke voorziening (aggregaten) naar de gewenste verdeling per deelnemer of stroomvragend punt wordt het hele gebeuren voorzien van elektra aansluiting op elke gewenste stroomsterkte. Het installeren van tijdelijke stroomvoorzieningen vereist niet alleen de nodige expertise. Ook de apparatuur moet in orde zijn. Douma Installatie heeft een eigen installatiesysteem waarmee op een zeer flexibele wijze invulling aan alle mogelijke specificaties voldaan wordt, ongeacht de aard van het evenement.

Veilig

Wij beschikken over een reeks van professionele technische voorzieningen. Daarmee bouwen we in korte tijd deugdelijke en degelijke installaties op, functioneel en veilig.

Op maat

Ons modulair opgebouwd installatiesysteem stroomlijnt alle energievoorziening, van aggregaat tot stekkerdoos. Geen evenement is gelijk. Voor bezoekers of deelnemers is dat juist het verrassende. Maar voor u als organisator kan het best lastig zijn. Overtuig uzelf op stroomvoorzieningen vertrouw op Douma Installatie deskundigheid in flexibele oplossingen. Uiteraard kunt er ook voor kiezen om alleen onze materialen in te huren en de aanleg zelf te verzorgen. Ook dan staan wij u graag bij met advies.

Service

Met raad en daad

Hoe zorgvuldig onze systemen ook geÔnstalleerd zijn, zodra het evenement begonnen is, kunnen zich ongewenste, soms kostbare, incidenten voordoen. Ook dan kunt u op ons rekenen.

Stelt u zich eens voor:

  • Het bezoekersaantal loopt 'uit de hand', de catering heeft meer stroom nodig ...
  • Vandalen vernielen in een onbewaakt ogenblik een lichtinstallatie ...
  • De thermostaat van de Heather raakt ontregeld...

Allemaal situaties waarin u een beroep kunt doen op onze assistentie. Daar gaan we heel ver in. Douma Installatie is namelijk zeven dagen per week, 24 uur per dag stand-by. Eťn telefoontje is genoeg om de hulp van onze storingsmonteurs in te roepen. Zij verhelpen storingen en andere calamiteiten zo snel en effectief mogelijk, zodat de voortgang van het evenement niet in gevaar komt. Sommige festiviteiten vereisen dat ťťn van onze storingsmonteurs continu ter plekke is. Ook daar zorgen we voor.

BraderieŽn en beurzen

Voor braderieŽn en beurzen hebben wij speciale kasten. Deze zijn mooi klein en door koppelbaar zodat ze in de stand niet te veel plek in nemen.

Kast heeft 5 meter snoer en een doorkoppel stopcontact 32 A 5 pol.

Verder hebben we kabels en verdeelkasten op voorraad van 16 A tot 125 A,
Ook hebben we de oude bekende prikkabel met witte lampen nog.Dus voor informatie of een offerte staan wij altijd voor u klaar, en kunt u contact met ons opnemen.

 
Evenementenkabels